UPRAVA VRTCA JARŠE Rožičeva ulica 10, SI-1000 Ljubljana Uradne ure: od 7.00 do 15.00 ure Vstop za zaposlene

26. prireditev Praznik Vrtca Jarše – vabilo za sodelovanje

SODELUJTE Z NAMI NA 26. PRIREDITVI »PRAZNIK VRTCA JARŠE«

Spoštovani,

bliža se naša tradicionalna, množično obiskana, javna prireditev PRAZNIK VRTCA JARŠE. Namenjena je ustvarjalnemu preživljanju prostega časa in druženja vrtčevskih in okoliških otrok vseh starosti. Je ena izmed osrednjih prireditev za otroke v Četrtni skupnosti Jarše.

Izkupiček prireditve namenjamo Skladu Vrtca Jarše, katerega namen je pomoč otrokom iz socialno šibkejših družin pri subvencioniranju taborov, zimovanj in letovanj ter za zvišanje standarda vseh otrok v Vrtcu Jarše.

Naš razvojni cilj v šolskem letu 2021/22 je bogatenje gibalnih dejavnosti na prostem in to bo tudi rdeča nit letošnje prireditve. V skladu s to idejo bodo potekale dejavnosti, ki bodo tematsko razporejene po igrišču.

Otroci se vsako leto najbolj veselijo bogatega srečelova, zato se s tem namenom obračamo na vas. Prosimo vas, da nam pomagate, da bo res lahko vsaka srečka dobitna. Sodelujete lahko z vašimi izdelki, promocijskem materialom ali denarno donacijo. Dobitke zbiramo do 13. maja, denarne donacije pa lahko prispevate kadarkoli.

V zahvalo bomo poskrbeli za vašo prepoznavnost podjetja na sami prireditvi in spletni strani vrtca.

 

Kontaktne osebe v primeru kakršnihkoli vprašanj:

  • Špela Žagar Indihar, organizatorka PZHR ~ 051 645 894 ~ e-naslov: pzhr@vrtec-jarse.si
  • Suzana Gregorčič, pomočnica ravnateljice ~ 051 646 670 ~ e-naslov: pomocnica.ravnateljice@vrtec-jarse.si

 

V primeru nakazila lahko sredstva nakažete na TRR: 0126 1603 0637 247, sklic 00 299000.

 

Ne glede na to, ali se boste odločili za sodelovanje, pa vas 26. maja 2022 od 15. ure dalje, vabimo v našo družbo na igrišču enote Kekec, Ulica Hermana Potočnika 15.

 

Zaposleni Vrtca Jarše

 

 

Dostopnost