UPRAVA VRTCA JARŠE Rožičeva ulica 10, SI-1000 Ljubljana Uradne ure: od 7.00 do 15.00 ure Vstop za zaposlene

Dobrodošlica

SKUPAJ V NOVO VRTČEVSKO LETO

Dragi otroci, spoštovani starši in sodelavci

Zadnji avgustovski dnevi se iztekajo in pričenja se novo šolsko leto 2020/2021. Zakorakajmo vanj z veliko mero optimizma, veselja, radovednosti, strpnosti in potrpežljivosti.

V Vrtcu Jarše, se veselimo srečanja z otroki in starši, ki že obiskujejo naš vrtec, prav posebej pa pozdravljamo in želimo dobrodošlico otrokom in staršem, ki bodo prvič vključeni v naš vrtec.

Letošnje korona leto od vseh nas zahteva veliko mero potrpežljivosti, strpnosti, medsebojnega razumevanja in odkritega sodelovanja. S skupnimi močmi se bomo trudili ohranjati naše zdravje in zdravje naših najmlajših. Prepričani smo, da nam bo skupaj to tudi uspelo.

Naša prizadevanja bodo v novem šolskem letu usmerjena v razvijanja kvalitetnih oblik sodelovanja z vami, spoštovani starši.  Vabimo vas, da se redno udeležujete vseh oblik sodelovanja, ki jih bomo pripravljali za vas. Računamo na vašo podporo in predvsem na vaše zaupanje v naše delo.

Otrokom želim, da bi se v našem vrtcu počutili lepo in brezskrbno, staršem in sodelavcem pa čim manj stresa ob spremembah, ki jih bo prineslo  novo šolsko leto.

Ana Harjač, v.d. ravnateljica Vrtca Jarše

DOBORODŠLICA.pdf

Dostopnost